Algemeen

Een ideaal kerstcadeau!

4 tips voor een (kerst)cadeau waarvan iedereen blij wordt!

Geef dit jaar een origineel, liefdevol & positief cadeau en maak iemands leven net iets leuker ????

  1. Je kan iemands wensen als richtlijn of inspiratiebron gebruiken. Dit wil niet zeggen dat je exact datgene moet kopen wat er gevraagd wordt. Soms is er veel ruimte om zelf iets leuks uit te zoeken. Vraag bijvoorbeeld niet wat mensen ‘willen hebben’. Bij sommige mensen komen dan vooral materialistische wensen. ”Ik zag laatst bij de Action een [huppeldepup], dat wil ik graag hebben. Het klinkt bijna als een bestelling bij een webwinkel. Dus wees eigenwijs en ga op zoek naar een cadeau waarmee je het leven van de ontvanger iets leuker gaat maken! Bij LimDiscovery kan je op ontdekking gaan voor een eigenwijs cadeau waar beleving centraal staat!

  2. Geef ervaringen! Ervaringen kweken herinneringen. Herinneringen nemen geen ruimte in beslag, hoeven niet afgestoft te worden en blijven een leven lang bij de ontvanger. Leuke ervaringen maken een leven beter. En als jij iemand zo’n ervaring kunt bieden, dan is dat een prachtig geschenk. Over tien jaar ben je allang vergeten dat je een mooie vaas van je zus kreeg voor kerst. Maar die high tea die jullie samen deden zal je nooit meer vergeten. Dat is de kracht van ervaringen. LimDiscovery helpt je met een plezierige beleving om nooit meer te vergeten!

  3. Geef je tijd cadeau en spendeer samen tijd. Het kan ook een geweldige manier zijn om de relatie te verbeteren en samen waardevolle tijd door te brengen. Als je met LimDiscovery op pad gaat breng je waardevolle tijd samen door! Niets zo leuk als een origineel cadeau samen met je naaste(n).


  4. De verpakking is net zo belangrijk als het cadeau zelf. Het wekt de nieuwsgierigheid op en laat je speciaal voelen. Als cadeaus op een speciale manier zijn ingepakt, ga je je snel afvragen wat erin zit! Bij LimDiscovery spenderen we zeker ook aandacht aan de buitenkant! Geen saaie enveloppen maar een speciale en originele verpakking.

Ben je geïnspireerd door mijn tips?

LimDiscovery geeft leuke belevingen als cadeau! Kies voor een onvergetelijke ervaring en een blijvende herinnering! Verschillende arrangementen mogelijk zoals een steptour met picknick, een activiteit op een belevingsboerderij, een Griekse Gintasting,… en zoveel meer originele activiteiten.

Voor prijzen en meer informatie kan je mij steeds contacteren!

 

Inspiratiebron: So Chicken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.