Steptours

Je kan niet anders dan gelukkig en vrolijk worden op deze leuke steps!

Combineer een mooie uitgestippelde route met proevertjes, bezienswaardigheden, workshops,… en zoveel meer! Je krijgt een ideale combinatie voor een fantastische uitstap waar beleving, ontdekken & proeven centraal staat!

Ontdek je graag de omgeving op je eigen tempo, kan je de steps ook huren. Steps voor kinderen vanaf 8 jaar ook beschikbaar.

Ontdek de omgeving ‘puur & oprecht’ met de step!

Meerwaarde van LimDiscovery

  • Persoonlijke mail of afspraak vooraf met voorstelling en afstemmen van verwachtingen om zo een op maat gemaakt programma voor jouw groep samen te stellen.
  • Foto’s tijdens de activiteit en deze worden achteraf doorgestuurd.
  • Begeleiding van het programma door LimDiscovery.
  • Mogelijkheid catering gedurende het programma.
  • Opvolging via mail achteraf met een evaluatie.
  • Wil je graag andere activiteiten koppelen aan deze ervaring? Dat kan! LimDiscovery heeft een waaier aan boeiende activiteiten of eetgelegenheden. Ik kan een volledig programma op maat samenstellen. De focus ligt telkens op beleving en het puur & oprecht Limburg ontdekken.

 

Meer informatie

Hou je van rust en natuur? Dan is deze landelijke tour zeker iets voor jou!

Wil je graag Peer ontdekken op een originele manier? Ontdek dan zeker de stadstour in samenwerking met Peerse handelaars.

Wens je graag een steptour op maat? Neem dan zeker contact op voor de verschillende mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid.

Contacteer me

Ontvang je graag leuke routes in Limburg?
Laat dan zeker je gegevens achter!

Steptours mede mogelijk gemaakt door onze sponsors & partners

Related Projects