‘Ontdek en beleef meer op de step’

De omgeving verkennen met de step, daar word je gegarandeerd blij van! Beleven, verwonderen en genieten staan centraal tijdens een boeiende uitstap met proevertjes, opdrachten, leuke weetjes, bezienswaardigheden en zoveel meer. Boek nu een actieve en plezante steptour, helemaal op jouw maat!

Steppen

Leuke stadstour in Peer in samenwerking met lokale handelaars

Ontdek Peer op een originele manier met de step door middel van opdrachten en weetjes. We gaan op bezoek bij lokale handelaars die hun verhaal vertellen en waar we iets kunnen proeven. Laat je verrassen door een boeiende en afwisselende zoektocht! Combineer je de tocht graag met een picknick, lunch of diner? LimDiscovery regelt het graag voor u!

 

Landelijke tour in Linde Peer

Ontdek de rustige omgeving en de prachtige natuur van Linde Peer. Een mooie uitgestippelde route langs uitgestrekte bossen en velden. Reserveer nu je heerlijke beleving op de step met een lekkere picknick voor onderweg! 

De omgeving op je eigen tempo verkennen met de step behoort ook tot de mogelijkheden. Je kan kiezen uit verschillende routes en formules. Ook andere plaatsen in Limburg mogelijk op aanvraag. Steps kunnen geleverd en ook weer opgehaald worden op locatie.

In samenwerking met Toerisme Peer, Toerisme Genk, Toerisme Sint-Truiden en Toerisme As.

Startlocatie

Zelf te bepalen

Prijs

Vanaf € 20 p.p.

Duur

3 uur