‘Hoe hechter het team, des te sterker de onderneming!’

Breng op een originele manier je werknemers bij elkaar of biedt hen een uitlaatklep voor hun werkstress. Met onze op maat uitgewerkte teambuilding beleven ze alleszins een superleuke dag die hen ongetwijfeld dichter bij elkaar brengt en hen als team versterkt.
Elke groep en elk bedrijf is anders. Ik luister graag naar je wensen en behoeften en stel zo met veel enthousiasme een volledig gepersonaliseerde teambuilding voor!

Teambuilding

Limdiscovery kan alvast terugkijken op een heel aantal leuke teambuildings.
Alhoewel ze allemaal verschillend zijn, staat altijd één gedachte centraal: wij brengen mensen op een originele manier samen en versterken het groepsgevoel.

De activiteiten zijn erg uiteenlopend maar altijd afgestemd op het bedrijf.
Zo deden we een moordspel in de Hasseltse binnenstad en brachten we een bezoek aan de C-Mine in Genk gevolgd door een mijnwerkerslunch.
Tijdens een andere teambuilding deden we een steptour op de C-mine site en bezochten het bedrijvencentrum C-mine crib.
Uiteraard zijn allerlei combinaties mogelijk. Zo kan een bezoek aan de C-mine site ook gecombineerd worden met een cité-wandeling in Winterslag of doen we een steptours op een locatie naar wens.

Ook de catering wordt aangepast aan het thema. Van een Italiaans diner tot een typische Griekse maaltijd, gezelligheid troef!

Wil jij een op maat uitgewerkte teambuilding voor je bedrijf?
Neem gewoon even contact met ons op!

Deze bedrijven genoten alvast van een onvergetelijke dag.

Interesse?

Contacteer ons voor een op maat uitgewerkt programma en maak je keuze uit een waaier aan boeiende activiteiten en eetgelegenheden. De focus ligt steeds op de beleving en het puur en oprecht Limburg ontdekken.